pondělí 17. 3. 2025 | úterý 18. 3. 2025 | středa 19. 3. 2025 | čtvrtek 20. 3. 2025 | pátek 21. 3. 2025 | |
---|---|---|---|---|---|
POLÉVKA A |
A: 9
SLEPIČÍ VÝVAR SE ZELENINOU S NUDLEMI |
A: 1,3,9
ZELENINOVÝ VÝVAR SE SMAŽENÝM HRÁŠKEM |
A: 1,3,7,9
HOVĚZÍ VÝVAR SE ZELENINOU A FRITÁTOVÝMI NUDLEMI |
A: 9
KUŘECÍ VÝVAR S MASEM A ZELENINOU |
A: 1,3,9
CHALUPÁŘSKÁ ČESNEČKA SE ŠPEKEM, CIBULÍ A VEJCEM, CHLEBOVÉ KRUTONY |
POLÉVKA B |
A: 1,3,7,9
ŠPENÁTOVÝ KRÉM S KRUTONY |
A: 9
GULÁŠOVÁ S MASEM A BRAMBORAMI |
A: 9
SICILSKÁ MINESTRONE |
||
BEZMASÉ JÍDLO |
A: 1,7,9
KRUPETO S HRÁŠKOVÝM PYRÉ A PEČENOU DÝNÍ |
A: 7,9,12
GRILOVANÝ LILEK NA PASTYŇÁKOVÉM PYRÉ, ŠÍPKOVÁ OMÁČKA |
A: 1,3,7
POHANKOVÉ PLACKY SE ZELENINOU, MÍCHANÝ SALÁTEK, JOGURTOVÝ DIP |
A: 7,9
ČOČKOVÉ RAGÚ S GRILOVANÝM SÝREM HALLOUMI |
A: 1,3,7,12
DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVOU OMÁČKOU OVONĚNOU RUMEM |
HLAVNÍ JÍDLO A |
A: 7,9
PASTÝŘSKÝ KOLÁČ (RAGŮ Z MLETÉHO HOVĚZÍHO MASA A ZELENINY ZAPEČENÉ BRAMBOROVOU KAŠÍ) |
A: 1,3,7,9
SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ Z VEPŘOVÉ PLECE S HOUSKOVÝMI KNEDLÍKY |
A: 6,9
KRŮTÍ STEHNA NA POMERANČÍCH, SOJOVÉ OMÁČCE A MEDU, JASMÍNOVÁ RÝŽE |
A: 7
KUŘECÍ ŠPALÍKY NA ČESNEKU, TYMIÁNU A SMETANĚ, MAČKANÉ BRAMBORY |
A: 7,9,12
POMALU PEČENÁ HOVĚZÍ KLIŽKA NA VÍNĚ A KOŘENOVÉ ZELENINĚ, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY SE SLANINOU |
HLAVNÍ JÍDLO B |
A: 9,12
IRSKÝ GULÁŠ Z HOVĚZÍ KLIŽKY, ZELENINY A BRAMBOR, CHLÉB |
A: 1,3,7
SMAŽENÝ KUŘECÍ "ONDRÁŠ" V BRAMBORÁKOVÉM TĚSTĚ, ZELNÝ SALÁT S KŘENEM |
A: 1,3,7
UZENÁ KRKOVICE KONFITOVANÁ, KŘENOVÁ OMÁČKA, ŠPEKOVÉ KNEDLÍKY |
A: 6,7,9
SRBSKÉ RIZOTO Z VEPŘOVÉ PLECE, ZELENINY A RAJČAT, STROUHANÝ SÝR, KYSELÉ OKURKY |
|
MINUTKA |
STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE, RESTOVANÉ FAZOLKY NA SLANINĚ, CIBULI A ČESNEKU |
A: 6,7
KONFITOVANÉ VEPŘOVÉ MASO V BBQ KOŘENÍ, BRAMBOROVÉ PYRÉ S WASABI, MRKEV NA MÁSLE |
A: 4,6,9
TOM KHA GAI (THAJSKÁ KOKOSOVÁ POLÉVKA S KUŘECÍM, RAJČATY, CUKETOU A ŽAMPIONY) |
A: 7,9
GRILOVANÝ KRŮTÍ STEAK, OMÁČKA ZE SEČUÁNSKÉHO PEPŘE, AMERICKÉ BRAMBORY |
A: 1,7,9
QUESADILLA S KUŘECÍM MASEM, PAPRIKAMI, FAZOLEMI, CIBULÍ, KORIANDREM A CHEDDAREM, ZAKYSANÁ SMETANA, TOMATOVÁ SALSA |
WOK/PASTA |
A: 4,6
KUŘECÍ CURRY SE ZELENINOU, KOKOSOVÝM MLÉKEM A RÝŽÍ |
A: 1,3,7
GNOCCHI S KUŘECÍM, ČESNEKEM, PANCETTOU, CHILLI, SMETANOU, LIMETOU A PARMAZÁNEM |
A: 1,3,7,9,12
"BOLOŇSKÉ" ŠPAGETY S MASOVOU SMĚSÍ A DRCENÝMI RAJČATY, PARMAZÁN |
A: 3,4,5,6
PHAD THAI S KUŘECÍMI NUDLIČKAMI, VEJCEM, JARNÍ CIBULKOU, KAROTKOU, CHILLI A TAMARINDOVOU OMÁČKOU, PRAŽENÉ ARAŠÍDY |
A: 1,3,7
GNOCCHI S VEPŘOVOU PANENKOU, BROKOLICÍ A OMÁČKOU Z MODRÉHO SÝRA |
Alergeny: 1 - lepek | 2 - korýši | 3- vejce | 4 - ryby | 5 - arašídy | 6 - sója | 7 - mléko | 8 - skořápkové plody | 9 - celer | 10 - hořčice | 11 - sezam | 12 - oxid siřičitý | 13 - vlčí bob | 14 - měkkýši
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke křížové kontaminaci alergenů, nebo jejich složek. Jedná se zejména o LEPEK, SKOŘÁPKOVÉ PLODY, CELER, SEZAM, HOŘČICE, MLÉKO, VEJCE.
Bližší informace Vám poskytne obsluha.
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke změně alergenů v den jejich vydávání.
Díky zpětné vazbě se posouváme kupředu. Dejte nám vědět jak Vám chutnalo a nebo co Vám vadilo.