pondělí 7. 7. 2025 | úterý 8. 7. 2025 | středa 9. 7. 2025 | čtvrtek 10. 7. 2025 | pátek 11. 7. 2025 | |
---|---|---|---|---|---|
POLÉVKA A |
A: 1,3,9
KUŘECÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU |
A: 1,3,7,9
HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVÝM KAPÁNÍM A ZELENINOU |
A: 9
SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM A ZELENINOU |
||
POLÉVKA B |
A: 1,7,9
HRSTKOVÁ S BRAMBORAMI |
A: 1,3,7,9
KVĚTÁKOVÁ S KRUTONY |
A: 7,9
KAPUSTOVÁ SE SLANINOU |
A: 1,3,7,9
ZELENINOVÝ KRÉM S KRUTONY |
A: 9
GULÁŠOVÁ S MASEM A BRAMBORAMI |
BEZMASÉ JÍDLO |
A: 1,3,7,8
FUSILLI SE SÝROVOU OMÁČKOU, RUKOLOU A VLAŠSKÝMI OŘECHY |
A: 1,3,7
PEČENÝ LILEK PLNĚNÝ KUSKUSEM SE SUŠENÝMI RAJČATY, GRATINOVANÝ PARMAZÁNEM |
A: 1,3,7,9
SMAŽENÝ ZELENINOVÝ KARBANÁTEK, JOGURTOVÝ DIP, LISTOVÝ SALÁTEK |
A: 7,9
PEČENÁ ZELENINA S QUINOOU A BALKÁNSKÝM SÝREM |
A: 1,3,7,12
DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVOU OMÁČKOU S KAPKOU RUMU |
HLAVNÍ JÍDLO A |
A: 9
KUŘECÍ JÁTRA NA SLANINĚ, DUŠENÁ RÝŽE |
A: 1,3,7,9,10
DOMÁCÍ SEKANÁ S BRAMBOROVOU KAŠÍ A KYSELÝMI OKURKAMI |
A: 1,3
BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENÝM MASEM, KYSANÉ ZELÍ, SMAŽENÁ CIBULKA |
||
MINUTKA |
A: 9
STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE, FAZOLKY NA SLANINĚ S CIBULKOU, PEČENÉ BRAMBORY |
A: 3,6,7,9,10
ZAPEČENÝ KUŘECÍ STEAK SE ŠUNKOU A SÝREM, KROKETY, LISTOVÝ SALÁTEK, TATARSKÁ OMÁČKA |
A: 4,6,9
RAMEN S VEPŘOVÝM BŮČKEM, NAŤOVOU CIBULKOU, ŘEDKVIČKAMI, ZELÍM, KAROTKOU, ŘASOU NORI A NUDLEMI |
A: 1,3,7,9,10
SVÍČKOVÁ HOVĚZÍ PEČENĚ S HOUSKOVÝMI KNEDLÍKY A BRUSINKAMI |
A: 1,3,7,10
SMAŽENÝ UZENÝ SÝR, PETRŽELOVÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA |
WOK/PASTA |
A: 4,6,11
KUŘECÍ SWEET AND SOUR S PAPRIKAMI, CIBULÍ A MRKVÍ, JASMÍNOVÁ RÝŽE |
A: 1,3,7
ŠPAGETY CARBONARA (PANCETTA, CIBULE, PASTEROVANÉ ŽLOUTKY A PARMAZÁN) |
A: 1,3,6
RESTOVANÉ KRŮTÍ MASO SE ZELENINOU, TERIYAKI OMÁČKOU A RÝŽE |
A: 4,6
CURRY S KUŘECÍM, CUKETOU, DÝNÍ, CIBULÍ A KAROTKOU, RÝŽE |
A: 1,3,7
GNOCCHI S KUŘECÍM MASEM, HOUBAMI A SMETANOU, RUKOLA, PARMAZÁN |
HLAVNÍ JÍDLO B |
A: 1,3,9
MORAVSKÝ VRABEC Z VEPŘOVÉ PLECE, ŠPENÁT NA CIBULCE, BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY |
A: 6,9
KATŮV ŠLEH Z VEPŘOVÉ KÝTY S PAPRIKAMI, CIBULÍ A ČESNEKEM V PIKANTNÍ OMÁČCE, HRANOLKY |
|||
pondělí 14. 7. 2025 | úterý 15. 7. 2025 | středa 16. 7. 2025 | čtvrtek 17. 7. 2025 | pátek 18. 7. 2025 | |
---|---|---|---|---|---|
POLÉVKA A |
A: 1,3,7,9
HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU |
A: 1,3,7,9
ZELENINOVÝ VÝVAR S BYLINKOVÝMI KRUTONY |
A: 9
SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM A ZELENINOU |
A: 1,3,7,9
KRŮTÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU |
|
POLÉVKA B |
A: 1,3,7,9
BROKOLICOVÝ KRÉM S KRUTONY |
A: 1,3,7,9
HOUBOVÉ KYSELO S BRAMBORAMI A VEJCEM |
A: 1,3,7,9
ČESNEKOVÝ KRÉM S KRUTONY |
A: 9
TOMATOVÁ S BAZALKOU |
A: 1,3,7,9
KULAJDA S VEJCEM, HOUBAMI A BRAMBORAMI |
BEZMASÉ JÍDLO |
A: 7,8
GRILOVANÁ ZELENINA S BAZALKOVÝM PESTEM A MOZZARELLOU |
A: 7
KHIČRÍ (INICKÝ POKRM Z BASMATI RÝŽE, ČERVENÉ ČOČKY, MRKVE, PAŽITKY A MÁSLA) |
A: 7
PEČENÁ ŘEPA, BRAMBORY, FAZOLOVÉ LUSKY, STŘÍBRNÉ CIBULKY, BALKÁNSKÝ |
A: 3,7,10
SELSKÝ SALÁT Z BRAMBOR, KUKUŘICE, LISTOVÝCH SALÁTŮ, CHERRY RAJČAT A VEJCE, HOŘČIČNÝ DRESING |
A: 1,3,7
KYNUTÉ KNEDLÍKY S POVIDLY A PERNÍKOVOU STROUHANKOU, MÁSLO |
HLAVNÍ JÍDLO B |
A: 1,3,7,9
HOVĚZÍ KARABÁČEK NA VÍNĚ, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY |
A: 1,3,7
SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK S BRAMBOROVOU KAŠÍ, KYSELÉ OKURKY |
A: 1,3,7,9
VEPŘOVÁ KÝTA ŠPIKOVANÁ ŠPEKEM S RAJSKOU OMÁČKOU, TĚSTOVINY |
A: 1,3,7
KONFITOVANÁ UZENÁ KRKOVICE SE ZELÍM A ŠPEKOVÝMI KNEDLÍKY |
A: 6,7
KUŘECÍ RIZOTO SE ZELENINOU, STROUHANÝ SÝR, KYSELÉ OKURKY |
MINUTKA |
A: 7,9
KRŮTÍ STEAK, BYLINKOVÉ BRAMBORY, HRÁŠEK S CITRONOVÝM MÁSLEM
A: 7,9
KRŮTÍ STEAK, BYLINKOVÉ BRAMBORY, HRÁŠEK S CITRONOVÝM MÁSLEM |
A: 7,9
KUŘECÍ SUPREME ŠPIKOVANÝ PARMSKOU ŠUNKOU, MAČKANÉ BRAMBORY S PÓRKEM, KUŘECÍ FOND |
A: 7,9
STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE, PÓREK NA SLANINĚ, AMERICKÉ BRAMBORY, PEPŘOVÁ OMÁČKA |
A: 3,6,7,10
ZAPEČENÝ KUŘECÍ STEAK SE ŠUNKOU A HERMELÍNEM, KROKETY, KOKTEJLOVÁ MAJONÉZA |
A: 4,6,11
ASIJSKÝ VEPŘOVÝ BŮČEK V HOISIN MARINÁDĚ, JASMÍNOVÁ RÝŽE S NAŤOVOU CIBULKOU |
WOK/PASTA |
A: 7,9
BUTTER CHICKEN S BASMATI RÝŽÍ A KORIANDREM |
A: 7,9,12
ITALSKÉ KRÉMOVÉ RISOTTO S CHORIZEM, ČEVENOU CIBULKOU, HRÁŠKEM, TYMIÁNEM A PARMAZÁNEM |
A: 6,11
ORANGE TURKEY (ČÍNSKÉ POMERANČOVÉ KRŮTÍ MASO VE SLADKÉ SOJOVÉ OMÁČCE) JASMÍNOVÁ RÝŽE, SEZAM |
A: 4,6
VEGETARIÁNSKÉ CURRY S PAPRIKAMI, CUKETOU, MRKVÍ A FAZOLKAMI, JASMÍNOVÁ RÝŽE |
A: 1,3,7,9
ŠPAGETY V OMÁČCE Z PEČENÉ ZELENINY S PANCETTOU, PARMAZÁN |
Alergeny: 1 - lepek | 2 - korýši | 3- vejce | 4 - ryby | 5 - arašídy | 6 - sója | 7 - mléko | 8 - skořápkové plody | 9 - celer | 10 - hořčice | 11 - sezam | 12 - oxid siřičitý | 13 - vlčí bob | 14 - měkkýši
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke křížové kontaminaci alergenů, nebo jejich složek. Jedná se zejména o LEPEK, SKOŘÁPKOVÉ PLODY, CELER, SEZAM, HOŘČICE, MLÉKO, VEJCE.
Bližší informace Vám poskytne obsluha.
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke změně alergenů v den jejich vydávání.
Díky zpětné vazbě se posouváme kupředu. Dejte nám vědět jak Vám chutnalo a nebo co Vám vadilo.