pondělí 21. 10. 2024 | úterý 22. 10. 2024 | středa 23. 10. 2024 | čtvrtek 24. 10. 2024 | pátek 25. 10. 2024 | |
---|---|---|---|---|---|
Polévka A |
A: 1,9
KUŘECÍ VÝVAR, NUDLE |
A: 1,9
HOVĚZÍ VÝVAR, TARHOŇA |
A: 1,9,12
SOPA DE LIMA - KUŘECÍ VÝVAR S RAJČATY, PAPRIKOU, LIMETOU A OPEČENOU TORTILLOU |
A: 9
PÓRKOVÁ POLÉVKA SE ZELENINOU |
A: 1,7,9
SLEPIČÍ VÝVAR, KAPÁNÍ |
Polévka B |
A: 9
KAPUSTOVÁ POLÉVKA S BRAMBOREM |
A: 7,9,12
KRKONOŠSKÉ KYSELO S HOUBAMI, ZAKYSANÁ SMETANA |
A: 7,9,12
KUKUŘIČNÝ KRÉM, POPCORN |
A: 7,9
CIZRNOVÝ KRÉM S ANGLICKOU SLANINOU A ROZMARÝNEM |
A: 9
MINESTRONE POLÉVKA |
Bezmasé jídlo |
A: 1,3,7,9,12
BRAMBOROVÉ NOKY, TOMATOVÁ OMÁČKA, OLIVY, PARMAZÁN |
A: 1,3,7,9,12
KOPROVÁ OMÁČKA S VEJCI, VAŘENÉ BRAMBORY/HOUSKOVÝ KNEDLÍK |
A: 9
GULÁŠ Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ, VAŘENÉ BRAMBORY, JARNÍ CIBULKA |
A: 1,3,7,9,12
SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ SE SÓJOVÝM MASEM, HOUSKOVÝ KNEDLÍK |
A: 1,3,7
BUCHTIČKY S VANILKOVOU OMÁČKOU |
Jídlo A |
A: 9,12
KUŘECÍ ROLÁDA, DUŠENÁ RÝŽE |
A: 7,9,10,12
KUŘECÍ RIZOTO SE ZELENINOU, SÝR, STERILOVANÁ OKURKA |
A: 7,9,10,12
UZENÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE, BRAMBOROVÁ KAŠE, STERILOVANÁ OKURKA |
A: 9,12
KRŮTÍ PIKANTNÍ NUDLIČKY, DUŠENÁ RÝŽE |
|
Jídlo B |
A: 1,3,7,9
HOVĚZÍ KRK NA ČESNEKU, ŠPENÁT, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK |
A: 3,9
PEČENÁ VEPŘOVÁ PLEC, ŠTĚPÁNSKÁ OMÁČKA, DUŠENÁ RÝŽE |
A: 7,9,12
CHILLI CON CARNE S ČOKOLÁDOU, DUŠENÁ RÝŽE |
A: 1,3,7,9,12
LASAGNE BOLOGNESE, PARMAZÁN |
A: 1,3,7,12
BRYNZOVÉ HALUŠKY S UZENÝM ŠPEKEM, PAŽITKA |
Minutka |
A: 1,7,9
VEPŘOVÁ PANENKA, LIŠKOVÁ OMÁČKA, KROKETY |
A: 1,3,4,7,9,10,12
FISH AND CHIPS, CITRONOVÁ MAJONÉZA |
A: 1,7,9,12
TACOS & TŘI DRUHY SALSY (MANGO, GUACAMOLE, RAJČATA) S TRHANÝM HOVĚZÍM MASEM, KORIANDR 189,- |
A: 1,3,7,9,12
KUŘECÍ GYROS, HRANOLKY, TZATZIKY DIP |
A: 1,3,7,9,10,12
SAVOJSKÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, LEHKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT, MIX LISTOVÝCH SALÁTŮ,CITRÓN |
Wok/Pasta |
A: 2,4,6,9,11,12
KUŘECÍ RED CURRY, JASMÍNOVÁ RÝŽE |
A: 2,4,6,9,11,12
RESTOVANÉ PŠENIČNÉ NUDLE S KUŘECÍM MASEM, KŘUPAVÁ ZELENINA, KORIANDR |
A: 1,7,9,12
FAJITAS - TORTILLA, KUŘECÍ MASO, RAJČATOVÁ SALSA, GUACAMOLE, ZAKYSANÁ SMETANA |
A: 7,9,12
KUŘECÍ TIKKA MASALA, BASMATI RÝŽE |
A: 1,3,7,9,12
ČERSTVÉ TĚSTOVINY - OMÁČKA ČTYŘ SÝRŮ, FILÍROVANÉ KUŘECÍ PRSO, PARMAZÁN |
pondělí 28. 10. 2024 | úterý 29. 10. 2024 | středa 30. 10. 2024 | čtvrtek 31. 10. 2024 | pátek 1. 11. 2024 | |
---|---|---|---|---|---|
Polévka A |
STÁTNÍ SVÁTEK |
A: 1,9
KUŘECÍ VÝVAR, TĚSTOVINA |
A: 1,3,7,9
HOVĚZÍ VÝVAR, FRITÁTOVÉ NUDLE |
A: 1,3,7,9
ZELENINOVÝ VÝVAR, BYLINKOVÉ KAPÁNÍ |
A: 1,9
SLEPIČÍ VÝVAR, SMAŽENÝ HRÁŠEK |
Polévka B |
A: 9
TOMATOVÁ POLÉVKA S BAZALKOU |
A: 9,12
ČOČKOVÁ POLÉVKA |
A: 9
GULÁŠOVÁ POLÉVKA |
A: 9
INDONÉZSKÝ ZELENINOVÝ KRÉM SE ZÁZVOREM A KOKOSOVÝM MLÉKEM |
|
Bezmasé jídlo |
A: 3,6,9,12
SMAŽENÁ RÝŽE S VEJCI A ZELENINOU |
A: 1,7,9
STAROČESKÝ KROUPOVÝ KUBA, HOUBY |
A: 5,6,9,11,12
YELLOW CURRY S TOFU, JASMÍNOVÁ RÝŽE |
A: 1,3,7
NÁŠ CÍSAŘSKÝ TRHANEC S LESNÍM OVOCEM, ZAKYSANÁ SMETANA |
|
Jídlo A |
A: 1,3,9,12
BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENÝM MASEM, ZELÍ, CIBULKA |
A: 7,9,10,12
SRBSKÉ RIZOTO S VEPŘOVÝM MASEM, STERILOVANÁ OKURKA |
A: 9,12
JITRNICE, VAŘENÉ BRAMBORY, STERILOVANÉ ZELÍ |
||
Jídlo B |
A: 9,12
KUŘECÍ KATŮV ŠLEH, DUŠENÁ RÝŽE |
A: 9
KUŘECÍ PRSA, GLAZÍROVANÁ ZELENINA, PEČENÉ BRAMBORY |
A: 1,3,7,9,10
SMAŽENÝ KARBANÁTEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, STERILOVANÁ OKURKA |
A: 7,9,12
VEPŘOVÁ KOTLETA, HOUBOVÉ RAGÚ, MAČKANÉ BRAMBORY |
|
Minutka |
A: 7,9,12
GRILOVANÝ HERMELÍN, PODZIMNÍ ZELENINA, BRUSINKY |
A: 9,12
TRHANÝ HOVĚZÍ KRK V BBQ OMÁČCE, HRANOLKY |
A: 9,12
VEPŘOVÝ TEXAS STEAK, STEAKOVÉ HRANOLKY, DIP |
A: 1,3,7,9,12
KANČÍ GULÁŠ, ŠPEKOVÉ KNEDLÍKY |
|
Wok/Pasta |
A: 2,4,6,9,11,12
KRŮTÍ PRSA V TERIYAKI OMÁČCE, JASMÍNOVÁ RÝŽE |
A: 7,9,12
KUŘECÍ VINDALOO, BASMATI RÝŘE |
A: 1,2,4,6,9,11,12
UDON NUDLE S KUŘECÍM MASEM V HOI-SIN OMÁČCE, ZELENINA |
A: 1,3,7,9,12
ČERSTVÉ TĚSTOVINY - BOLOGNESE, PARMAZÁN |
|
Alergeny: 1 - lepek | 2 - korýši | 3- vejce | 4 - ryby | 5 - arašídy | 6 - sója | 7 - mléko | 8 - skořápkové plody | 9 - celer | 10 - hořčice | 11 - sezam | 12 - oxid siřičitý | 13 - vlčí bob | 14 - měkkýši
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke křížové kontaminaci alergenů, nebo jejich složek. Jedná se zejména o LEPEK, SKOŘÁPKOVÉ PLODY, CELER, SEZAM, HOŘČICE, MLÉKO, VEJCE.
Bližší informace Vám poskytne obsluha.
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke změně alergenů v den jejich vydávání.
Díky zpětné vazbě se posouváme kupředu. Dejte nám vědět jak Vám chutnalo a nebo co Vám vadilo.