pondělí 13. 1. 2025 | úterý 14. 1. 2025 | středa 15. 1. 2025 | čtvrtek 16. 1. 2025 | pátek 17. 1. 2025 | |
---|---|---|---|---|---|
Polévka A |
A: 1,3,7,9
HOVĚZÍ VÝVAR, NUDLE |
A: 9
ČESNEKOVÁ POLÉVKA |
A: 1,9
CHOW MEIN - MÍCHANÉ PŠENIČNÉ NUDLE, SMAŽENÉ KOUSKY KUŘECÍHO MASA, ZELENINA |
A: 1,3,7,9
KUŘECÍ VÝVAR, KAPÁNÍ |
A: 9
SLEPIČÍ VÝVAR, HRÁŠEK A RÝŽE |
Polévka B |
A: 1,9
ZELENINOVÝ KRÉM, KRUTÓNY |
A: 7,9
KVĚTÁKOVÝ KRÉM |
A: 9,12
GULÁŠOVÁ POLÉVKA |
A: 7,9
CIZRNOVÝ KRÉM S ROZMARÝNEM |
A: 7,9
DÝŇOVÝ KRÉM, ZAKYSANÁ SMETANA |
Bezmasé jídlo |
A: 1,3,6,7,9,12
GULÁŠ ZE SOJOVÉHO MASA, ŠPECLE |
A: 1,3,7,9
ČOČKOVÉ PLACKY, LISTOVÝ SALÁT, ZAKYSANÁ SMETANA |
A: 1,3,7,9
SMAŽENÝ CELER, VAŘENÉ BRAMBORY |
A: 1,7,9
LILKOVÉ LASAGNE, DRCENÁ RAJČATA, MOZZARELLA, BAZALKA |
A: 1,3,7
BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM |
Jídlo A |
A: 1,3,7,9,12
KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENÝM MASEM, ZELÍ, CIBULKA |
A: 7,9
VEPŘOVÉ MASO V MRKVI, VAŘENÉ BRAMBORY |
A: 1,7,9
VEPŘOVÉ VE SMETANOVÉ OMÁČCE, TĚSTOVINY |
A: 7,9
KUŘECÍ ROLÁDA PLNĚNÁ SUŠENÝMI RAJČATY, DUŠENÁ RÝŽE |
|
Jídlo B |
A: 7,9,12
HOVĚZÍ CHILLI CON CARNE, BASMATI RÝŽE |
A: 7,9
KUŘECÍ STEHENNÍ NA ROZMARÝNU, DUŠENÁ RÝŽE |
A: 1,3,7,9,10,11,12
KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, STERILOVANÁ OKURKA |
A: 7,9,11,12
VEPŘOVÝ STEAK ZAPEČENÝ S CHORIZEM A CHEDDAREM, PEČENÉ BRAMBORY |
A: 1,3,7,9
NAŠE SEKANÁ, VAŘENÉ BRAMBORY |
Minutka |
A: 7,9
KUŘECÍ STEAK, PEČENÁ KOŘENOVÁ ZELENINA, BALSAMICO REDUKCE |
A: 3,7,9
VEPŘOVÁ KOTLETA, SÁZENÉ VEJCE, HRANOLKY |
A: 4,7,9
PEČENÁ MOŘSKÁ ŠTIKA, HRÁŠKOVÉ PYRÉ, SALÁT |
A: 1,3,7,9,12
TELECÍ RAGŮ NA VÍNĚ, MRKVOVÉ PYRÉ |
A: 1,7,9
KRŮTÍ STEAK, BYLINKOVÝ BULGUR, JOGURTOVÝ DIP |
Wok/Pasta |
A: 7,9,12
KRÉMOVÉ HRÁŠKOVÉ RIZOTO, KUŘECÍ PRSA, PARMAZÁN |
A: 1,2,,5,6,9,11,12,14
CHOW MEIN - MÍCHANÉ PŠENIČNÉ NUDLE, SMAŽENÉ KOUSKY KUŘECÍHO MASA, ZELENINA |
A: 7,9,12
INDICKÉ KADAI CHICKEN, BASMATI RÝŽE (KUŘE V RAJČATOVO-CIBULOVÉ OMÁČCE S PAPRIKAMI) |
A: 2,4,5,6,9,11,12
MASSAMAN CURRY, KUŘECÍ MASO, JASMÍNOVÁ RÝŽE |
A: 1,3,7,9,12
ČERSTVÁ PASTA - ARRABIATA S PANCETTOU, PARMAZÁN |
pondělí 20. 1. 2025 | úterý 21. 1. 2025 | středa 22. 1. 2025 | čtvrtek 23. 1. 2025 | pátek 24. 1. 2025 | |
---|---|---|---|---|---|
Polévka A |
A: 1,9
KUŘECÍ VÝVAR, SMAŽENÝ HRÁŠEK |
A: 1,9
ZELENINOVÝ VÝVAR, BULGUR |
A: 1,3,7,9
HOVĚZÍ VÝVAR, BYLINKOVÉ KAPÁNÍ |
A: 3,9
KAPUSTOVÁ POLÉVKA S VEJCI |
A: 3,9
SLEPIČÍ VÝVAR, VAJEČNÝ SVÍTEK |
Polévka B |
A: 7,9
ŽAMPIONOVÝ KRÉM |
A: 9,12
ZELNÁ POLÉVKA, UZENÉ MASO |
A: 9
POLÉVKA MINESTRONE |
A: 9,12
FRANKFURTSKÁ POLÉVKA |
A: 7,9
ŠPENÁTOVÝ KRÉM |
Bezmasé jídlo |
A: 5,6,9,11,12
SMAŽENÁ RÝŽE S VEJCI, ARAŠÍDY A ZELENINOU |
A: 7,9,12
CIZRNOVÝ TAJINE, KANDOVANÉ OVOCE, BASMATI RÝŽE |
A: 6,9,11,12
KVĚTÁKOVÉ CURRY, JASMÍNOVÁ RÝŽE |
A: 1,3,7,9,10,12
ČOČKA NA KYSELO, VEJCE, CIBULKA |
A: 1,3,7
NAŠE ŽEMLOVKA S TVAROHEM, JABLKY A SKOŘICÍ |
Jídlo A |
A: 7,9,10,12
VEPŘOVÉ SRBSKÉ RIZOTO, STERILOVANÁ OKURKA |
A: 7,9
DRŮBEŽÍ JÁTRA NA CIBULCE, DUŠENÁ RÝŽE |
A: 3,7,9,12
ZAPEČENÉ BRAMBORY S UZENÝM MASEM, ČERVENÁ ŘEPA |
A: 7,9
KUŘECÍ ŠPALÍČKY NA MEDU, DUŠENÁ RÝŽE |
|
Jídlo B |
A: 7,9,10
KUŘECÍ STEHNO, BRAMBOROVÁ KAŠE |
A: 3,7,9
KUŘECÍ STEAK S NIVOU A PÓRKEM, PEČENÉ BRAMBORY |
A: 1,3,7,9
ČEVABČIČI, HOŘČICE, CIBULE, VAŘENÉ BRAMBORY |
A: 1,3,7,9,12
VEPŘOVÝ PIVOVARSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK |
A: 1,3,7,9,10,12
CMUNDA PO KAPLICKU - UZENÉ MASO V BRAMBORÁKU, ZELÍ |
Minutka |
A: 7,9,12
VEPŘOVÁ LÍČKA NA VÍNĚ, BATÁTOVÉ PYRÉ |
A: 2,4,5,6,9,11,12,14
BUN CHA - GRILOVANÝ VIETNAMSKÝ BŮČEK NA SALÁTU Z RÝŽOVÝCH NUDLÍ |
A: 1,3,7,9,10
HOVĚZÍ ZADNÍ, SVÍČKOVÁ OMÁČKA, NÁŠ KARLOVARSKÝ KNEDLÍK |
A: 7,9,12
TYROLSKÝ GRÖSTL - PEČENÁ VEPŘOVÁ PLEC, KAPUSTIČKY, ŠPEK, SÁZENÉ VEJCE, PEČENÉ BRAMBORY |
A: 1,3,7,9,10,11,12
BURGER S TRHANÝM HOVĚZÍM MASEM V BBQ OMÁČCE, STERAKOVÉ HRANOLKY |
Wok/Pasta |
A: 1,7,9,12
ČERSTVÁ PASTA - KRÉMOVÁ HOUBOVÁ OMÁČKA, KUŘECÍ PRSA, PARMAZÁN |
A: 7,9,12
CHICKEN TIKKA MASALA, BASMATI RÝŽE |
A: 2,4,6,9,11,12,14
PAD THAI S KUŘECÍM MASEM A ZELENINOU |
A: 2,4,6,9,11,12,14
KUŘE TERIYAKI, ZELENINA, JASMÍNOVÁ RÝŽE |
A: 7,9,12
KRÉMOVÉ RIZOTO SE ŠALVĚJÍ, FILÍROVANÉ KUŘECÍ PRSO, PARMAZÁN |
Alergeny: 1 - lepek | 2 - korýši | 3- vejce | 4 - ryby | 5 - arašídy | 6 - sója | 7 - mléko | 8 - skořápkové plody | 9 - celer | 10 - hořčice | 11 - sezam | 12 - oxid siřičitý | 13 - vlčí bob | 14 - měkkýši
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke křížové kontaminaci alergenů, nebo jejich složek. Jedná se zejména o LEPEK, SKOŘÁPKOVÉ PLODY, CELER, SEZAM, HOŘČICE, MLÉKO, VEJCE.
Bližší informace Vám poskytne obsluha.
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke změně alergenů v den jejich vydávání.
Díky zpětné vazbě se posouváme kupředu. Dejte nám vědět jak Vám chutnalo a nebo co Vám vadilo.