pondělí 21. 4. 2025 | úterý 22. 4. 2025 | středa 23. 4. 2025 | čtvrtek 24. 4. 2025 | pátek 25. 4. 2025 | sobota 26. 4. 2025 | neděle 27. 4. 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Polévka A |
A: 9
HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM A ZELENINOU |
A: 7,9
MINESTRONE |
A: 1,3,7,9
ZELENINOVÝ VÝVAR S TARHOŇOU |
A: 7,9
DRŮBEŽÍ VÝVAR S MASEM A ZELENINOU |
|||
Polévka B |
A: 7,9
BRAMBORAČKA S HOUBAMI |
A: 7,9
DRŠŤKOVÁ POLÉVKA |
A: 1,7,9
ZABIJAČKOVÁ POLÉVKA |
A: 1,3,7,9
RAJSKÁ POLÉVKA S TĚSTOVINOU |
|||
Bezmasé jídlo |
A: 7,9
ZELENINOVÉ RIZOTO S MOZZARELLOU |
A: 1,3,6,7,9
GULÁŠ SE SÓJOVÝM MASEM, ŠPECLE |
A: 1,3,7,9
KVĚTÁKOVÉ PLACIČKY, VAŘENÝ PAŽITKOVÝ BRAMBOR, DIP |
A: 1,3,7
NAŠE LÍVANEČKY SE ZAKYSANOU SMETANOU, OMÁČKA Z LESNÍCH PLODŮ |
|||
Jídlo A |
A: 1,3,7,9
HAMBURSKÁ VEPŘOVÁ PLEC S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM |
A: 7,9
KRŮTÍ STEHENNÍ KOUSKY NA BYLINKÁCH S DUŠENOU RÝŽÍ |
A: 7,9
VEPŘOVÝ KATŮV ŠLEH S DUŠENOU RÝŽÍ |
||||
Jídlo B |
A: 7,9
HOVĚZÍ CHILLI CON CARNE S DUŠENOU RÝŽÍ, ZAKYSANÁ SMETANA, KORIANDR |
A: 7,9,10,12
VEPŘOVÝ STEAK SE SALÁMEM CHORIZO, UZENÝ SÝR, PEČENÉ BRAMBORY, DIP |
A: 1,3,7,
KUŘECÍ ŘÍZEK S BRAMBOROVOU KAŠÍ, KYSELÁ OKURKA |
A: 7,9,12
VEPŘOVÝ ZBOJNICKÝ ZÁVITEK, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR |
|||
Minutka |
A: 1,3,7,10
SMAŽENÝ SÝR GOUDA, VAŘENÝ BRAMBOR S PETRŽELKOU, TATARSKÁ OMÁČKA |
A: 1,3,7,9
TELECÍ RAGÚ, ŠPEKOVÝ KNEDLÍK |
A: 1,7,9,12
TYROLSKÝ GRÖSTL (VEPŘOVÁ KOTLETA, KAPUSTIČKY, SÁZENÉ VEJCE, PEČENÉ BRAMBORY) |
A: 1,3,7
BURGER S TRHANÝM HOVĚZÍM MASEM, ČEDAR, CIBULKA, JALAPEŇOS, STEAKOVÉ HRANOLKY, DIP |
|||
Wok/Pasta |
A: 4,6,7,9,12
UDON NUDLE S KUŘECÍM MASEM A KŘUPAVOU ZELENINOU |
A: 4,6,7,9,12
BUN CHA - GRILOVANÝ BŮČEK NA SALÁTU Z RÝŽOVÝCH NUDLÍ |
A: 4,6,7,9
BUTTER CHICKEN S RÝŽÍ BASMATI |
A: 1,3,7,9
ČERSTVÁ PASTA POMODORO S KUŘECÍM MASEM |
|||
pondělí 28. 4. 2025 | úterý 29. 4. 2025 | středa 30. 4. 2025 | čtvrtek 1. 5. 2025 | pátek 2. 5. 2025 | sobota 3. 5. 2025 | neděle 4. 5. 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Polévka A |
A: 7,9
KUŘECÍ VÝVAR, SMAŽENÝ HRÁŠEK |
A: 9
ZELENINOVÝ VÝVAR S NUDLEMI |
A: 9
HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM A ZELENINOU |
||||
Polévka B |
A: 1,7,9
KVĚTÁKOVÝ KRÉM |
A: 7,9
FRANKFURTSKÁ POLÉVKA |
A: 1,7,9
ŽAMPIONOVÝ KRÉM |
||||
Bezmasé jídlo |
A: 1,3,7
OVOCNÉ KNEDLÍKY SE ZAKYSANOU SMETANOU |
A: 3,7,9,12
ČOČKA NA KYSELO, VEJCE, CIBULKA |
A: 1,3,7,9
GNOCCHI S TOMATOVOU OMÁČKOU, LILEK, PRAŽENÁ SEMÍNKA, PARMEZÁN |
||||
Jídlo A |
A: 1,3,7,9
VEPŘOVÝ SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM |
A: 1,3,7,9
ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S UZENÝM MASEM |
A: 7,9
KUŘECÍ SRBSKÉ RIZOTO, KYSELÁ OKURKA, SÝR |
||||
Jídlo B |
A: 7,9
KUŘECÍ STEHNO PO BASKICKU |
A: 1,3,7,9
SMAŽENÝ KARBANÁTEK S BRAMBOROVOU KAŠÍ, KYSELÁ OKURKA |
|||||
Jídlo B |
A: 1,3,7,9
HOVĚZÍ NA ČESNEKU, ŠPENÁT, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK |
||||||
Minutka |
A: 7,9
VEPŘOVÁ PANENKA, LIŠKOVÁ OMÁČKA, HRANOLKY |
A: 1,3,7
KUŘECÍ STRIPSY, SALÁT COLESLAW, HRANOLKY |
A: 7,9
GRILOVANÝ HERMELÍN, PEČENÁ KOŘENOVÁ ZELENINA, GRENAILLE, BRUSINKY |
||||
Wok/Pasta |
A: 1,3,7,9
BRAMBOROVÉ NOKY, ŠPENÁTOVÁ OMÁČKA, KUŘECÍ MASO |
A: 2,4,6,9,11,12
KUŘECÍ NUDLIČKY NA ZÁZVORU, BAMBUS, JASMÍNOVÁ RÝŽE |
A: 1,3,6,7,9
RESTOVANÉ PŠENIČNÉ NUDLE S KUŘECÍM MASEM, KŘUPAVÁ ZELENINA, SMAŽENÁ CIBULKA |
||||
Alergeny: 1 - lepek | 2 - korýši | 3- vejce | 4 - ryby | 5 - arašídy | 6 - sója | 7 - mléko | 8 - skořápkové plody | 9 - celer | 10 - hořčice | 11 - sezam | 12 - oxid siřičitý | 13 - vlčí bob | 14 - měkkýši
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke křížové kontaminaci alergenů, nebo jejich složek. Jedná se zejména o LEPEK, SKOŘÁPKOVÉ PLODY, CELER, SEZAM, HOŘČICE, MLÉKO, VEJCE.
Bližší informace Vám poskytne obsluha.
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke změně alergenů v den jejich vydávání.
Díky zpětné vazbě se posouváme kupředu. Dejte nám vědět jak Vám chutnalo a nebo co Vám vadilo.