| pondělí 27. 10. 2025 | úterý 28. 10. 2025 | středa 29. 10. 2025 | čtvrtek 30. 10. 2025 | pátek 31. 10. 2025 | sobota 1. 11. 2025 | neděle 2. 11. 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Polévka A |
A: 1,7,9
DRŮBEŽÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU |
A: 1,3,7,9
SLEPIČÍ VÝVAR SE SMAŽENÝM HRÁŠKEM |
A: 7,9
HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM A ZELENINOU |
A: 1,3,7,9
KRUPICOVÁ POLÉVKA S VEJCEM |
|||
| Polévka B |
A: 7,9
KVĚTÁKOVÝ KRÉM |
A: 7,9
ZELENINOVÝ KRÉM |
A: 7,9
KULAJDA S HOUBAMI |
A: 7,9,12
ZELNÁ S KLOBÁSOU |
|||
| Bezmasé jídlo |
A: 1,3,7
OVOCNÉ KNEDLÍKY S OMÁČKOU Z LESNÍCH PLODŮ |
A: 1,3,7,9
MAC AND CHEESE S PRAŽENOU STROUHANKOU |
A: 1,3,7,9
CIZRNOVÝ TAJINE S KANDOVANÝM OVOCEM, RÝŽE BASMATI |
A: 1,3,7,9
ŠPECLE S HOUBOVOU OMÁČKOU A VOLSKÝM OKEM |
|||
| Jídlo B |
A: 7,9
VEPŘOVÝ STEAK ZAPEČENÝ S NIVOU A PÓRKEM, OPEČENÝ BRAMBOR, DIP |
A: 1,3,7
HOLANDSKÝ ŘÍZEK S BRAMBOROVOU KAŠÍ, OKURKA |
A: 1,3,7,9,
KUŘECÍ STEHNO, ČERVENÉ ZELÍ, ŠPEKOVÝ KNEDLÍK |
A: 7,9,12
POMALU PEČENÁ KRKOVIČKA NA ČERNÉM PIVU, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, CIBULKA |
|||
| Minutka |
A: 1,3,7,9
SMAŽENÝ HERMELÍN S PETRŽÍLKOVÝM BRAMBOREM, TATARSKÁ OMÁČKA |
A: 1,7,9,12
VEPŘOVÉ TRHANÉ MASO BBQ, BATÁTOVÉ PYRÉ, KARAMELIZOVANÁ CIBULKA |
A: 1,3,7,9
ŘÍZEK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE S LEHKÝM BRAMBOROVÝM SALÁTEM |
A: 1,3,7
KUŘECÍ CORDON BLEU S MÁSLOVOU BRAMBOROVOU KAŠÍ |
|||
| Wok/Pasta |
A: 6,7,9
BUTTER CHICKEN S RÝŽÍ BASMATI |
A: 7,9,12
DÝŇOVÉ RIZOTO S GRILOVANÝM KUŘECÍM MASEM, BROKOLICE, PARMEZÁN |
A: 2,4,5,6,9,11,12,14
PAD THAI S KUŘECÍM MASEM A TOFU, KŘUPAVÁ ZELENINA, KORIANDR |
A: 1,3,7,9
ČERSTVÁ PASTA POMODORO S KUŘECÍM MASEM A BAZALKOU |
|||
| Jídlo A |
A: 7,9
KRŮTÍ STROGANOFF S DUŠENOU RÝŽÍ |
A: 1,3,7
BRYNZOVÉ HALUŠKY S UZENÝM ŠPEKEM A PAŽITKOU |
|||||
| pondělí 3. 11. 2025 | úterý 4. 11. 2025 | středa 5. 11. 2025 | čtvrtek 6. 11. 2025 | pátek 7. 11. 2025 | sobota 8. 11. 2025 | neděle 9. 11. 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Polévka A |
A: 3,7,9
ZELENINOVÝ VÝVAR S VAJEČNOU SEDLINOU |
A: 1,3,7,9
SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM, ZELENINOU A NUDLEMI |
A: 1,7,9
HOVĚZÍ VÝVAR S KRUPICÍ |
A: 9
ZELENINOVÝ VÝVAR RISI BISI |
A: 9
SLEPIČÍ VÝVAR S POHANKOU |
||
| Polévka B |
A: 7,9
FAZOLOVÁ S UZENINOU |
A: 1,3,7,9
BROKOLICOVÝ KRÉM S KRUTONY |
A: 7,9
MRKVOVÝ KRÉM S CHILLI |
A: 7,9
GULÁŠOVÁ POLÉVKA |
A: 1,3,7,9
ŽAMPIÓNOVÁ POLÉVKA, KRUTONY |
||
| Bezmasé jídlo |
A: 1,3,7,12
ZELENINOVÉ PLACIČKY S VAŘENÝM BRAMBOREM, DIP |
A: 3,7
KVĚTÁKOVÝ MOZEČEK S PAŽITKOVÝM BRAMBOREM |
A: 1,6
ZELENINOVÝ KUSKUS S GRILOVANÝM TOFU |
A: 1,3,7
BRAMBOROVÉ ŠIŠKY PLNĚNÉ MÁKEM, CUKR, MÁSLO |
A: 1,3,7,9
ZELENINOVÁ CAPONATA S BYLINKOVOU BAGETKOU |
||
| Jídlo A |
A: 1,3,7,9
HALUŠKY SE ZELÍM A UZENÝM MASEM, SMAŽENÁ CIBULKA |
A: 7,9
SRBSKÉ KUŘECÍ RIZOTO SE SÝREM A KYSELOU OKURKOU |
A: 1,7,9
HRACHOVÁ KAŠE S KLOBÁSOU |
A: 7,9
VEPŘOVÉ LEDVINKY NA SLANINĚ S DUŠENOU RÝŽÍ |
|||
| Jídlo B |
A: 7,9
KUŘECÍ STEHNO A LA BAŽANT S DUŠENOU RÝŽÍ |
A: 1,3,7
SMAŽENÝ KARBANÁTEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA |
A: 1,3,7,9
VEPŘOVÉ VÝPEČKY SE ZELÍM A VARIACÍ KNEDLÍKŮ |
A: 7,9,12
KUŘECÍ STEAK ZAPEČENÝ SE ŠUNKOU, BROKOLICÍ A SÝREM, VAŘENÉ BRAMBORY, DIP |
A: 1,3,4,7
SMAŽENÁ TRESKA S BRAMBOROVOU KAŠÍ |
||
| Minutka |
A: 7,9
GRILOVANÝ VEPŘOVÝ STEAK, OMÁČKA Z MODRÉHO SÝRA, HRANOLKY, LISTOVÝ SALÁT |
A: 7,9
VEPŘOVÁ PANENKA S PEPŘOVOU OMÁČKOU, HRANOLKY |
A: 7,9
KUŘECÍ STEAK S GRILOVANOU ZELENINOU, AMERICKÉ BRAMBORY |
A: 1,3,7,9
HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S KARLOVARSKÝM KNEDLÍKEM, BRUSINKY |
A: 1,3,7
BURGER S TRHAHÝM VEPŘOVÝM MASEM, BBQ OMÁČKA, CHEDDAR, STEAKOVÉ HRANOLKY |
||
| Wok/Pasta |
A: 2,4,6,9,11,12
HOVĚZÍ NUDLIČKY V TERIYAKI OMÁČCE, ZELENINA, JASMÍNOVÁ RÝŽE |
A: 2,4,6,7,14
ŽLUTÉ KARI S KUŘECÍM MASEM A KOKOSOVÝM MLÉKEM, JASMÍNOVÁ RÝŽE |
A: 6,7,9
KUŘECÍ VINDALOO, RÝŽE BASMATI |
A: 7,9
KRÉMOVÉ ITALSKÉ RIZOTO SE ŠALVĚJÍ A FILÍROVANÝM KUŘECÍM MASEM, PARMEZÁN |
A: 1,3,7,9
ČERSTVÁ PASTA S BOLOŇSKÝM RAGÚ |
||
Alergeny: 1 - lepek | 2 - korýši | 3- vejce | 4 - ryby | 5 - arašídy | 6 - sója | 7 - mléko | 8 - skořápkové plody | 9 - celer | 10 - hořčice | 11 - sezam | 12 - oxid siřičitý | 13 - vlčí bob | 14 - měkkýši
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke křížové kontaminaci alergenů, nebo jejich složek. Jedná se zejména o LEPEK, SKOŘÁPKOVÉ PLODY, CELER, SEZAM, HOŘČICE, MLÉKO, VEJCE.
Bližší informace Vám poskytne obsluha.
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke změně alergenů v den jejich vydávání.
Díky zpětné vazbě se posouváme kupředu. Dejte nám vědět jak Vám chutnalo a nebo co Vám vadilo.