pondělí 16. 9. 2024 | úterý 17. 9. 2024 | středa 18. 9. 2024 | čtvrtek 19. 9. 2024 | pátek 20. 9. 2024 | |
---|---|---|---|---|---|
Polévka |
A: 3,9
MEXICKÁ POLÉVKA S FAZOLEMI A KLOBÁSOU |
A: 1,3,9
KUŘECÍ VÝVAR SE ZELENINOU A NUDLEMI |
A: 3,7,9
KULAJDA |
A: 3,9
HOVĚZÍ VÝVAR SE ZELENINOU A TĚSTOVINOU |
A: 7,9
CELEROVÝ KRÉM SE SLANINOU |
Hlavní jídlo A |
A: 1,3,7,9
HAMBURSKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK |
A: 1,3,7,9
PAPRIKOVÝ GULÁŠ S KLOBÁSOU, BRAMBORY |
A: 1,3,7,9
VEPŘOVÁ PLEC PO MYSLIVECKU (HOUBY, ŠPEK), HOUSKOVÝ KNEDLÍK |
A: 1,3,7,9
PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE, DUŠENÝ ŠPENÁT, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK |
A: 9
VEPŘOVÁ JÁTRA NA VÍNĚ, DUŠENÁ ŘÝŽE |
Hlavní jídlo B |
A: 7,9
PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, MAČKANÉ BRAMBORY S JARNÍ CIBULKOU |
A: 1,3,7,9
KRŮTÍ PLÁTEK SE SÝROVOU OMÁČKOU, TĚSTOVINY |
A: 9
KUŘECÍ KOSTKY NA ZÁZVORU S CHILLI PAPRIČKAMI, DUŠENÁ RÝŽE |
A: 1,3,7,9
KRŮTÍ NA ŠALVĚJI (SLANINA, CIBULE, SMETANA), TĚSTOVINY |
A: 1,7,9
KUŘE NA PAPRICE, HOUSKOVÝ KNEDLÍK |
Hlavní jídlo bezmasé |
A: 1,3,7,9
BRAMBOROVÉ NOKY S BAZALKOVÝM PESTEM, RAJČATY A MOZZARELLOU |
A: 9
SRBSKÁ ZELENINA S RÝŽÍ |
A: 9
INDICKÝ DHÁL, DUŠENÁ RÝŽE, JOGURT |
||
Wok |
A: 2,4,5,6,9,11,12
TOM GHA GAI S KUŘECÍM MASEM (KOKOSOVÉ MLÉKO, KORIANDR, RÝŽOVÉ NUDLE, ZELENINA, CHILLI) |
A: 5,6,9,11,14
PAD THAI (KUŘECÍ MASO,RÝŽOVÉ NUDLE, ARAŠÍDY, ZELENINA, KORIANDR) |
A: 1,3,7
PENNE RUSTICA (RESTOVANÁ SLANINA, RAJČATA, ČERSTVÁ PAPRIKA, BAZALKA, CHILLI, ZELENÉ OLIVY A PARMEZÁN) |
||
Minutka |
A: 7,9
VEPŘOVÝ STEAK ZAPEČENÝ S MODRÝM SÝREM A SLANINOU AMERICKÉ BRAMBORY |
A: 1,3,7,9
SMAŽENÝ HERMELÍN, VAŘENÝ BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA |
|||
Hlavní jídlo bezmasé |
A: 1,3,7,9
VDOLKY S POVIDLY A TVAROHEM |
A: 7,9
CARPACCIO Z ČERVENÉ ŘEPY, KOZÍ SÝR, VLAŠSKÉ OŘECHY, RUKOLOVÉ PESTO |
|||
Alergeny: 1 - lepek | 2 - korýši | 3- vejce | 4 - ryby | 5 - arašídy | 6 - sója | 7 - mléko | 8 - skořápkové plody | 9 - celer | 10 - hořčice | 11 - sezam | 12 - oxid siřičitý | 13 - vlčí bob | 14 - měkkýši
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke křížové kontaminaci alergenů, nebo jejich složek. Jedná se zejména o LEPEK, SKOŘÁPKOVÉ PLODY, CELER, SEZAM, HOŘČICE, MLÉKO, VEJCE.
Bližší informace Vám poskytne obsluha.
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke změně alergenů v den jejich vydávání.
Díky zpětné vazbě se posouváme kupředu. Dejte nám vědět jak Vám chutnalo a nebo co Vám vadilo.