pondělí 9. 6. 2025 | úterý 10. 6. 2025 | středa 11. 6. 2025 | čtvrtek 12. 6. 2025 | pátek 13. 6. 2025 | |
---|---|---|---|---|---|
Polévka A |
A: 9
ČESNEKOVÁ POLÉVKA SE SLANINOU A BRAMBORAMI |
A: 3,9
HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM, ZELENINOU A VEJCEM |
A: 9
ZELENINOVÝ VÝVAR S FAZOLEMI |
A: 7,9
BROKOLICOVÁ S BRAMBORAMI |
A: 7,9
KRŮTÍ VÝVAR S KOŘENOVOU ZELENINOU A KAPUSTOU |
Polévka B |
A: 7,9
ZELENINOVÝ KRÉM SE SMETANOU |
A: 9
MRKVOVÁ POLÉVKA S CIZRNOU |
A: 7,9
DRŮBEŽÍ KALDOUN SE SMETANOU |
A: 9
ČOČKOVÁ POLÉVKA S PÁRKEM |
A: 3,7,9
KULAJDA S HOUBAMI |
Hlavní jídlo A |
A: 4,6
VEPŘOVÉ NUDLIČKY S BROKOLICÍ, ČERNÝMI HOUBAMI, VAŘENÁ RÝŽE |
A: 1a,3,7
KUŘECÍ PRSO SE SÝROVOU OMÁČKOU, ŠPECLE |
KUŘECÍ MASO SE SUŠENÝMI RAJČATY A OLIVAMI, DUŠENÝ RÝŽE |
A: 7
KUŘECÍ TIKKA MASALA, BADYÁNOVÁ RÝŽE |
A: 3,7,10
SELSKÁ SEKANÁ SE SLANINOU, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA |
Hlavní jídlo B |
A: 1a,7
KRŮTÍ PRSO S ROZMARÝNOVOU OMÁČKOU SE SMETANOU, MAČKANÉ BRAMBORY |
A: 1a,3,7
VEPŘOVÉ RAMÍNKO NA PAPRICE S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM |
A: 3,7,10
FRANCOUZSKÉ BRAMBORY S UZENÝM MASEM, KYSELÁ OKURKA |
A: 7,10
ČEVABČIČI S HOŘČIČÍ A CIBULÍ, VAŘENÉ BRAMBORY |
A: 7
KUŘECÍ MASO NA DIVOKO S DUŠENOU RÝŽÍ |
Jídlo dne |
A: 1a,3,7
QUESADILLA SE SÝREM, ZELENINOVÝ SALÁT, STEAKOVÉ HRANOLKY |
A: 1a,3,7
KUŘECÍ GYROS V PITA CHLEBU, TZATZIKI A HRANOLKY |
A: 1a,3,7,10
BURGER S TRHANÝM HOVĚZÍM MASEM, CHEDDAREM A ZELENINOU, OPEČENÝ BRAMBOR |
A: 1a,3,7,10
FISH AND CHIPS |
A: 1,3,7,10
MAXI HOT DOG, COLESLAW SALÁT A AMERICKÉ BRAMBORY |
Bezmasé jídlo |
A: 7,9
ZELENINOVÉ RIZOTO S KURKUMOU, ŘÍMSKÝM KMÍNEM A MASALOU, STROUHANÝ SÝR |
A: 3,7
ZAPEČENÁ BROKOLICE SÝREM, VAŘENÉ BRAMBORY, MÁSLO |
A: 3,7
ZELENINOVÉ PLACIČKY S ČESNEKEM A MAJORÁNKOU S BRAMBOROVOU KAŠÍ |
A: 1a,3,7,9
PLNĚNÉ PŠENIČNÉ BURRITO ZELENINOU, FAZOLEMI A SÝREM, ZAKYSANÁ SMETANA |
A: 1,3,7
BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM A CUKREM, MÁSLO |
pondělí 16. 6. 2025 | úterý 17. 6. 2025 | středa 18. 6. 2025 | čtvrtek 19. 6. 2025 | pátek 20. 6. 2025 | |
---|---|---|---|---|---|
Polévka A |
A: 9
ITALSKÁ S RAJČATY, ZELENINOU A BAZALKOU |
A: 9
ZELENINOVÝ VÝVAR S ČERVENOU ČOČKOU |
A: 1a,3,7,9
KUŘECÍ VÝVAR S MASEM A NUDLEMI |
KAPUSTOVÁ POLÉVKA S BRAMBORAMI |
A: 3,7,9
HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM, ZELENINOU A VEJCI |
Polévka B |
MEXICKÁ PIKANTNÍ S KLOBÁSOU |
A: 9
GULÁŠOVÁ POLÉVKA |
A: 7,9
KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA SE SMETANOU |
A: 9
FRANKFURTSKÁ POLÉVKA S UZENINOU |
A: 1a,3,7,9
HRÁŠKOVÝ KRÉM SE SMAŽENÝM HRÁŠKEM |
Hlavní jídlo A |
KUŘECÍ ROLÁDA SE SUŠENÝMI RAJČATY, MAČKANÉ BRAMBORY SE SLANINOU |
A: 7
PEČENÉ KRŮTÍ VYKOSTĚNÉ STEHNO S OMÁČKOU Z GRILOVANÝCH PAPRIK, RÝŽE |
A: 1,3,7,10
HOLANDSKÝ ŘÍŽEK SE SÝREM, BRAMBOROVÁ KAŠE, KYSELÁ OKURKA |
A: 2,4,6
KUŘECÍ THAJSKÉ KARI S KOKOSOVÝM MLÉKEM, RÝŽE BASMATI |
A: 1a,3,7
LINGUINE S BOLOŇSKOU MASOVOU SMĚSÍ, PARMEZÁNEM A RUKOLOU |
Hlavní jídlo B |
A: 1a,3,7,10
PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA, KYSANÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK |
A: 1a,3,7,9
VEPŘOVÁ PLEC NA KMÍNĚ S HOUKOVÝM KNEDLÍKEM |
A: 1a,3,7
BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM, RAJČATOVOU OMÁČKOU A BAZALKOU, PARMEZÁN |
A: 1a,3,7
KAPUCÍNSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM |
VEPŘOVÝ STEAK S JALAPEŇOS OMÁČKOU, OPEČENÝ BRAMBOR |
Jídlo dne |
A: 7,12
GRILOVANÉ KUŘECÍ ŠPALÍČKY V PIKANTNÍ MARINÁDĚ, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, ZELENINOVÝ SALÁTEK |
A: 1,3,7,10
SMAŽENÝ EIDAM, VAŘENÝ BRAMBOR A TATARSKÁ OMÁČKA |
A: 1,3,7,9
FALAFEL, ZELENINOVÉ HRANOLKY, JOGURTOVO-BYLINKOVÝ DIP A ZELENINOVÝ SALÁTEK |
A: 1,3,7,10
CAESAR WRAP S KUŘECÍMI STRIPSY, HRANOLKY |
A: 1,3,7
GNOCCHI S KUŘECÍM MASEM, ŠPENÁTEM A CHEDDAROVOU OMÁČKOU |
Bezmasé jídlo |
A: 7
POHANKA SE ZELENINOU A ČESNEKEM S BALKÁNSKÝM SÝREM |
A: 1a,3,7,9
BULGUR S RAJČATOVOU OMÁČKOU A ZELENINOU, PARMEZÁN |
A: 7
RAJMA MASALA-INDICKÁ OMÁČKA S RAJČATY A FAZOLEMI S RÝŽÍ |
A: 1a,3,7
HOUBOVÉ RAGÚ SE SMETANOU, BRAMBOROVÉ ROSTY |
A: 2,4,6
ASIJSKÁ PIKANTNÍ ZELENINOVÁ SMĚS SE SOJOVÝM MASEM A KOŘENĚNOU RÝŽÍ |
Alergeny: 1 - lepek | 2 - korýši | 3- vejce | 4 - ryby | 5 - arašídy | 6 - sója | 7 - mléko | 8 - skořápkové plody | 9 - celer | 10 - hořčice | 11 - sezam | 12 - oxid siřičitý | 13 - vlčí bob | 14 - měkkýši
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke křížové kontaminaci alergenů, nebo jejich složek. Jedná se zejména o LEPEK, SKOŘÁPKOVÉ PLODY, CELER, SEZAM, HOŘČICE, MLÉKO, VEJCE.
Bližší informace Vám poskytne obsluha.
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke změně alergenů v den jejich vydávání.
Díky zpětné vazbě se posouváme kupředu. Dejte nám vědět jak Vám chutnalo a nebo co Vám vadilo.