pondělí 13. 1. 2025 | úterý 14. 1. 2025 | středa 15. 1. 2025 | čtvrtek 16. 1. 2025 | pátek 17. 1. 2025 | |
---|---|---|---|---|---|
Polévka A |
A: 7,9
UZENÝ VÝVAR S MASEM, HRÁŠKEM A RÝŽÍ |
A: 1,3,7,9
KUŘECÍ VÝVAR S MASEM A NUDLEMI |
A: 3,7,9
ZELENINOVÝ VÝVAR S VEJCI |
A: 7,9
ČESNEKOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA |
A: 1,3,7,9
HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM A BYLINKOVÝM KAPÁNÍM |
Polévka B |
A: 9
ŠUMAVSKÁ BRAMBORAČKA |
A: 3,9
RAJČATOVÁ POLÉVKA S RÝŽÍ |
A: 9,10
ZELNÁ POLÉVKA S KLOBÁSOU A BRAMBORAMI |
A: 9
HRSTKOVÁ POLÉVKA SE SLANINOU |
A: 7,9
ZELENINOVÝ KRÉM SE SMETANOU |
Hlavní jídlo A |
A: 7
PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO S VAŘENÝMI BRAMBORAMI A ČERVENOU ŘEPOU |
A: 3,9,10
PRAŽSKÁ HOVĚZÍ ROLÁDA S MAČKANÝMI BRAMBORAMI |
A: 3,7,9
ZAPEČENÉ KUŘECÍ MASO S BRAMBORAMI, KVĚTÁKEM, SLANINOU, RUKOLA |
A: 10
PEČENÁ MORAVSKÁ ŠIŠKA NA KYSANÉM ZELÍ A BRAMBORÁCH |
A: 2,4,6
MASOVÁ SMĚS S BAMBUSOVÝMI VÝHONKY, ZELENINOU A DUŠENOU RÝŽÍ |
Hlavní jídlo B |
A: 9
VEPŘOVÁ PLEC NA SLANINĚ S TĚSTOVINAMI |
A: 1,3,7
FRANKFURTSKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ S DUŠENOU RÝŽÍ |
A: 1,3,7,9
VEPŘOVÝ GULÁŠ S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM A CIBULKOU |
A: 1,3
KUŘECÍ MASO NA DIVOKO S BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM |
A: 4,7
MOŘSKÁ ŠTIKA PEČENÁ NA MÁSLE S MAČKANÝMI BRAMBORAMI A CITRÓNEM |
Jídlo dne |
A: 7
GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSÍČKO SUPREME, SALÁT Z ČERVENÉ ŘEPY, PEČENÉ BRAMBORY |
A: 7
TEPLÝ PIKANTNÍ BRAMBOROVÝ SALÁT S RAJČATY A HALLOUMI |
A: 3,4,6
SMAŽENÁ RÝŽE S TERIYAKI OMÁČKOU A HLÍVOU ÚSTŘIČNOU |
A: 1,3,7
SALÁT CAPRESE S KUŘECÍ ROLÁDOU |
A: 1,3,4,6,7
ZELENINOVÉ PAD THAI NUDLE S TOFU |
Bezmasé jídlo |
A: 1,7
SICILSKÁ CAPONATA S OLIVAMI A ROZPEČENOU BAGETOU |
A: 1,3,7
HRÁŠKOVÉ LÍVANCE S ČESNEKOVOU ZAKYSANOU SMETANOU A BRAMBORAMI |
A: 7,9
ZELENINOVÉ RIZOTO S CHŘESTEM, STROUHANÁ MOZARELLA |
A: 2,4,6
SRÍLANSKÉ ZELENINOVÉ CURRY S KOKOSOVÝM MLÉKEM A RÝŽÍ BASMATI |
A: 1,3,7
MERUŇKOVÉ TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S DOMACÍM PACHOLÍKEM A CUKREM |
Alergeny: 1 - lepek | 2 - korýši | 3- vejce | 4 - ryby | 5 - arašídy | 6 - sója | 7 - mléko | 8 - skořápkové plody | 9 - celer | 10 - hořčice | 11 - sezam | 12 - oxid siřičitý | 13 - vlčí bob | 14 - měkkýši
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke křížové kontaminaci alergenů, nebo jejich složek. Jedná se zejména o LEPEK, SKOŘÁPKOVÉ PLODY, CELER, SEZAM, HOŘČICE, MLÉKO, VEJCE.
Bližší informace Vám poskytne obsluha.
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke změně alergenů v den jejich vydávání.
Díky zpětné vazbě se posouváme kupředu. Dejte nám vědět jak Vám chutnalo a nebo co Vám vadilo.