pondělí 16. 9. 2024 | úterý 17. 9. 2024 | středa 18. 9. 2024 | čtvrtek 19. 9. 2024 | pátek 20. 9. 2024 | |
---|---|---|---|---|---|
Polévka A |
A: 1,3,7,9
KUŘECÍ VÝVAR S MASEM, ZELENINOU A TĚSTOVINAMI |
A: 9
KAPUSTOVÁ SE ZELENINOU A BRAMBORAMI |
A: 1,3,7,9
ZELENINOVÝ VÝVAR S BYLINKOVÝM KAPÁNÍM |
A: 3,9
HOVĚZÍ VÝVAR SE ZELENINOU A VEJCI |
A: 9
JARNÍ POLÉVKA S HRÁŠKEM A CIBULKOU |
Polévka B |
A: 9
BRAMBOROVÝ KRÉM |
A: 10
ZELNÁ S KLOBÁSOU |
A: 9
ČOČKOVÁ POLÉVKA S UZENÝM MASEM |
A: 7,9
BROKOLICOVÝ KRÉM |
MEXICKÁ POLÉVKA S KLOBÁSOU |
Hlavní jídlo A |
A: 1,3,7,9
BOLOŇSKÉ ŠPAGETY S PARMEZÁNEM |
A: 3
GROSTL S TYROLSKÝM ŠPEKEM, BRAMBORAMI A SÁZENÝM VEJCEM |
A: 4,7
MOŘSKÁ ŠŤIKA NA MÁSLE S PESTEM ZE SUŠENÝCH RAJČAT A BBRAMBOROVÁ KAŠE |
A: 1,3,7,10
ŠUNKOFLEKY S UZENÝM MASEM, KYSELÁ OKURKA |
A: 1,3,7
SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK |
Hlavní jídlo B |
A: 7,10
VEPŘOVÁ PEČENĚ SE ŠŤOUCHANÝMI BRAMBORAMI, HOŘČIČNÁ OMÁČKA |
A: 2,4,6
KUŘECÍ KOUSKY S PÓRKEM A ZELENINOU, RÝŽE BASMATI |
A: 1,3,7,9
VEPŘOVÉ MASO NA PAPRICE S TĚSTOVINAMI |
KRŮTÍ STEHNO NA HOUBÁCH S RÝŽÍ BASMATI |
A: 7,8
KUŘECÍ STEAK S OLIVAMI A ROZMARÝNEM, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY |
Bezmasé jídlo |
A: 1,7
ZELENINOVÉ BURRITO SE ZAKYSANOU SMETANOU A LEDOVÝM SALÁTEM |
A: 1,3,7
STAROČESKÝ TRHANEC S OVOCNOU OMÁČKOU |
A: 1,3,7
GRILOVANÁ ZELENINA S RAJČATY A ČOČKOU BELUGA, ROZPEČENÁ BAGETA |
A: 1,3,7,9
ZELENINOVÉ RAGÚ SE SMETANOU, BRAMBOROVÝMI NOKY, PARMEZÁN |
A: 9
CIZRNA SE ZELENINOU, RAJČATOVOU OMÁČKOU A RÝŽÍ |
Jídlo dne |
A: 1,3,7
KATSU KARI S JASMÍNOVOU RÝŽÍ A SLADKOKYSELOU OMÁČKOU |
A: 4,6,11
YAKI UDON S SHITAKE HOUBAMI A SLANINOU |
A: 3,4,6
SMAŽENÉ CHICKEN KARAAGE S WASABI MAJONÉZOU, ČERSTVÁ ZELENINA, RÝŽE |
A: 1,3,4,6,7,11,12
BUTA KAKUNI S NUDLEMI A ZELENINOU |
|
Alergeny: 1 - lepek | 2 - korýši | 3- vejce | 4 - ryby | 5 - arašídy | 6 - sója | 7 - mléko | 8 - skořápkové plody | 9 - celer | 10 - hořčice | 11 - sezam | 12 - oxid siřičitý | 13 - vlčí bob | 14 - měkkýši
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke křížové kontaminaci alergenů, nebo jejich složek. Jedná se zejména o LEPEK, SKOŘÁPKOVÉ PLODY, CELER, SEZAM, HOŘČICE, MLÉKO, VEJCE.
Bližší informace Vám poskytne obsluha.
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke změně alergenů v den jejich vydávání.
Díky zpětné vazbě se posouváme kupředu. Dejte nám vědět jak Vám chutnalo a nebo co Vám vadilo.