pondělí 21. 8. 2023 | úterý 22. 8. 2023 | středa 23. 8. 2023 | čtvrtek 24. 8. 2023 | pátek 25. 8. 2023 | |
---|---|---|---|---|---|
Polévka A |
Drůbeží vývar se zeleninou a šunkovým svítkem |
Hovězí vývar s masem, zeleninou a játrovými knedlíčky |
Italská svatební polévka - Zeleninová polévka s masem a těstovinou |
Kuřecí vývar s masem, zeleninou a kapáním |
Hovězí vývar s masem, zeleninou a smaženým hráškem |
Polévka B |
Cuketový krém s máslovými krutony |
Mexická ,,Tortilla´´ polévka |
Zeleninový krém |
Tomatová polévka s bazalkovým pestem |
Květákový krém |
Bezmasé jídlo |
Špagety Aglio olio e peperoncino s rukolou a parmezánem |
Chilli z černé čočky Beluga a sladkých brambor |
Těstoviny minestrone s parmezánem |
Lilek plněný fáší s česnekem a bazalkou zapečený s parmezánem, tomatová omáčka, salátek |
Smažený sýr s pažitkovým bramborem a domácí tatarskou omáčkou |
České jídlo |
Pečená vepřová krkovice s dušeným zelím, bramborový knedlík |
Maďarský krůtí perkelt s těstovinou |
Rozlítaný ptáček z hovězího masa s rýží |
Holandský řízek s bramborovou kaší a okurkou |
Segedínský guláš z vepřového masa s houskovým knedlíkem |
Minutka |
Kuřecí steak s pepřovou omáčkou, americké brambory |
Kuřecí souvlaki s tzatziki a pečenými bramborami |
Grilovaná vepřová panenka na rozmarýnu se zeleninovým kuskusem |
Grilovaný losos s omáčkou z pečených paprik a pečenými bramborami |
Krůtí špíz se zeleninou a šalvějovou omáčkou, šťouchané brambory |
Speciál |
Trhaný salát s krůtím masem, zeleninou, olivami a sušenými rajčaty |
Mořská štika na bylinkách s grilovanou zeleninou a mačkaným bramborem |
Žluté kari s kuřecím masem a jasmínovou rýží |
Kuřecí vindaloo basmati rýží |
Těstoviny Milanese s kuřecím masem, hráškem a žampiony |
Alergeny: 1 - lepek | 2 - korýši | 3- vejce | 4 - ryby | 5 - arašídy | 6 - sója | 7 - mléko | 8 - skořápkové plody | 9 - celer | 10 - hořčice | 11 - sezam | 12 - oxid siřičitý | 13 - vlčí bob | 14 - měkkýši
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke křížové kontaminaci alergenů, nebo jejich složek. Jedná se zejména o LEPEK, SKOŘÁPKOVÉ PLODY, CELER, SEZAM, HOŘČICE, MLÉKO, VEJCE.
Bližší informace Vám poskytne obsluha.
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke změně alergenů v den jejich vydávání.
Díky zpětné vazbě se posouváme kupředu. Dejte nám vědět jak Vám chutnalo a nebo co Vám vadilo.