pondělí 17. 2. 2025 | úterý 18. 2. 2025 | středa 19. 2. 2025 | čtvrtek 20. 2. 2025 | pátek 21. 2. 2025 | |
---|---|---|---|---|---|
Polévka |
A: 9,12
Francouzská cibulačka |
A: 7,9
Šumavská kulajda |
A: 1,3,7,9
Hovězí vývar se zeleninou, masem a kuskusem |
A: 9
Frankfurtská polévka |
A: 1,3,7,9
Kuřecí vývar se zeleninou, masem a tarhoňou |
Hlavní jídlo |
A: 1,3,7,9,12
Moravský vrabec, červené zelí a bramborový knedlík KJ/Kcal 2299/550 |
A: 7,9
Pečená štika na másle, vařené brambory s petrželkou KJ/Kcal 1317/315 |
A: 1,3,7,9,10,12
Hamburská vepřová plec. houskový knedlík KJ/Kcal 962/230 |
A: 3,7,9
Plněný zelný list s mletým masem, brambory s petrželkou KJ/Kcal 1318/315 |
A: 1,3,7,9,12
Hovězí karabáček na pepři, těstoviny KJ/Kcal 2006/480 |
Hlavní jídlo bezmasé |
A: 3,9,10,12
Cizrnová kaše s vejcem a okurkou KJ/Kcal 1484/355 |
A: 1,3,7,9
Těstoviny QUATTRO FORMAGGI (uzený sýr, niva, parmezán, mozzarella) KJ/Kcal 1690/403 |
A: 7,9
Indické dýňové ragú, rýže basmati KJ/Kcal 981/235 |
A: 1,3,7
Alpský knedlík plněný povidly s vanilkovým krémem a mákem KJ/Kcal 1588/380 |
A: 1,7,8,9,12
Papriky plněné kuskusem, zeleninou, balkánský sýr a omáčka ze sušených rajčat KJ/Kcal 2102/531 |
Minutka |
A: 9
Pečený krůtí steak se zeleninou ratatouille, grenaille brambory KJ/Kcal 1023/245 |
A: 9
Pečený krůtí steak se zeleninou ratatouille, grenaille brambory KJ/Kcal 1023/245 |
A: 7,9,12
Grilované kuřecí prso, pečené brambory, brokolice s dýní, brusinková omáčka KJ/Kcal 1309/313 |
A: 7,9,12
Grilované kuřecí prso, pečené brambory, brokolice s dýní, brusinková omáčka KJ/Kcal 1309/313 |
|
Wok |
A: 1,6
Rýžové nudle se zeleninou , smažené tofu, zázvor, koriandr, limetka a jarní cibulka KJ/Kcal 1850/425 |
||||
Alergeny: 1 - lepek | 2 - korýši | 3- vejce | 4 - ryby | 5 - arašídy | 6 - sója | 7 - mléko | 8 - skořápkové plody | 9 - celer | 10 - hořčice | 11 - sezam | 12 - oxid siřičitý | 13 - vlčí bob | 14 - měkkýši
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke křížové kontaminaci alergenů, nebo jejich složek. Jedná se zejména o LEPEK, SKOŘÁPKOVÉ PLODY, CELER, SEZAM, HOŘČICE, MLÉKO, VEJCE.
Bližší informace Vám poskytne obsluha.
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke změně alergenů v den jejich vydávání.
Díky zpětné vazbě se posouváme kupředu. Dejte nám vědět jak Vám chutnalo a nebo co Vám vadilo.