pondělí 13. 10. 2025 | úterý 14. 10. 2025 | středa 15. 10. 2025 | čtvrtek 16. 10. 2025 | pátek 17. 10. 2025 | |
---|---|---|---|---|---|
Polévka |
A: 9
BRAMBOROVÁ S HOUBAMI |
A: 1a,3,7,9
HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM A ZELENINOU, TĚSTOVINOVÁ RÝŽE |
A: 7,9
HRÁŠKOVÝ KRÉM |
A: 1a,3,7,9
ZELENINOVÝ VÝVAR S PÍSMENKY |
A: 7,9
KRKONOŠSKÉ KYSELO |
Bezmasé jídlo |
A: 3,7,9
350G KOPROVÁ OMÁČKA S VAŘENÝM VEJCEM A VAŘENÉ BRAMBORY(HOUSK. KNEDLÍK A:1a) 1 694 kJ / 404 kcal |
A: 1a,3,7,9,10,12
150G SMAŽENÝ KVĚTÁK , PETRŽELKOVÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA 1 953 kJ / 467 kcal |
A: 1a,3,7,9,10,12
150G ŠPENÁTOVÝ KARBANÁTEK, VAŘENÉ BRAMBORY, BYLINKOVÁ MAJONÉZA 1 659 kJ / 396 kcal |
A: 3,7,9
350G MEXICKÝ FAZOLOVÝ GULÁŠ SE SÁZENÝM VEJCEM 2 226 kJ / 532 kcal |
A: 1a,3,7
350G BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM SYPANÉ MOUČKOVÝM CUKREM 2 310 kJ / 552 kcal |
Hlavní jídlo |
A: 7,9
220G PEČENÉ KUŘECÍ ŠPALÍČKY NA BYLINKÁCH, VAŘENÉ BRAMBORY 1 653 kJ / 395 kcal |
A: 1a,3,7,9
150G HOVĚZÍ GULÁŠ Z KLIŽKY, HOUSKOVÝ KNEDLÍK 1 785 kJ / 425 kcal |
A: 3,7,9
150G VEPŘOVÁ PLEC FRANKFURTSKÁ, JASMÍNOVÁ RÝŽE 1 674 kJ / 400 kcal |
A: 1a3,7,9
150G PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK S RAJSKOU OMÁČKOU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK (RÝŽE BEZLEPEK) 1 749 kJ / 417 kcal |
A: 1a,7,9
150G SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK S VAŘENÝM BRAMBOREM A OKURKOU 1 782 kJ / 426 kcal |
Minutka |
A: 7,9
150G FILIROVANÝ HOVĚZÍ FLANK STEAK, PEČENÉ GRENAILLE, FAZOLKY S CIBULKOU, PEPŘOVÁ OMÁČKA 1 827 kJ / 437 kcal |
A: 9,12
150G KUŘECÍ SUPREME MARENGO, SMAŽENÉ AMERICKÉ BRAMBORY 1 758 kJ / 419 kcal |
A: 1a,4,9
150G PEČENÁ MOŘSKÁ ŠŤIKA S RAJČATY A BAZALKOU, BYLINKOVÝ KUSKUS 1 443 kJ / 345 kcal |
A: 7,9,10,12
200G VEPŘOVÁ KRKOVIČKA S HOŘČIČNOU OMÁČKOU, GLAZOVANÁ MRKEV, STEAKOVÉ HRANOLKY 2 384 kJ / 570 kcal |
|
Wok |
A: 1,2,3,5,6,7,8,9,10,11
150G CHICKEN SWEET AND SOUR S JASMÍNOVOU RÝŽÍ 2095 kJ / 501kcal |
||||
Alergeny: 1 - lepek | 2 - korýši | 3- vejce | 4 - ryby | 5 - arašídy | 6 - sója | 7 - mléko | 8 - skořápkové plody | 9 - celer | 10 - hořčice | 11 - sezam | 12 - oxid siřičitý | 13 - vlčí bob | 14 - měkkýši
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke křížové kontaminaci alergenů, nebo jejich složek. Jedná se zejména o LEPEK, SKOŘÁPKOVÉ PLODY, CELER, SEZAM, HOŘČICE, MLÉKO, VEJCE.
Bližší informace Vám poskytne obsluha.
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke změně alergenů v den jejich vydávání.
Díky zpětné vazbě se posouváme kupředu. Dejte nám vědět jak Vám chutnalo a nebo co Vám vadilo.