pondělí 17. 2. 2025 | úterý 18. 2. 2025 | středa 19. 2. 2025 | čtvrtek 20. 2. 2025 | pátek 21. 2. 2025 | |
---|---|---|---|---|---|
Polévka A |
A: 1,7,9,12
TOSKÁNSKÁ CIBULAČKA, SÝROVÉ KRUTONY |
A: 3,9
SLEPIČÍ BUJÓN, ZELENINA, MASO, VEJCE |
A: 9
LUŠTĚNINOVÝ VÝVAR SE ZELENINOU |
A: 9
ZELENINOVÝ VÝVAR S KVĚTÁKEM |
A: 1,9
HOVĚZÍ VÝVAR, MASO, ZELENINA, NUDLE |
Polévka B |
A: 7,9
ŠPENÁTOVÝ KRÉM S UZENINOU, SMETANOU |
A: 9
ŠUMAVSKÁ BRAMBORAČKA S HOUBAMI |
A: 7,9
FRANKFURTSKÁ S PÁRKEM, BRAMBORY, SMETANA |
A: 9
HRACHOVÁ S UZENINOU |
A: 9,12
ITALSKÁ TOMATOVÁ S BAZALKOU |
BEZMASÉ JÍDLO |
A: 1,3,7,10
KVĚTÁKOVÉ PLACKY, VAŘENÉ BRAMBORY, DIP, LISTOVÝ SALÁTEK |
A: 3
HRACHOVÁ KAŠE, SÁZENÉ VEJCE, CUBULKA OKURKA / PEČENÁ KLOBÁSA |
A: 1,3,7,9,12
FUSILLI POMODORO - TĚSTOVINY, TOMATOVÁ OMÁČKA, RAJČATA, BAZALKA, RUKOLA, PARMEZÁN |
A: 7
PEČENÉ BRAMBORY S PAŽITKOVÝM TVAROHEM, JARNÍ CIBULKA, MÁSLO |
A: 9
BRAMBOROVÝ GULÁŠ S HLÍVOU ÚSTŘIČNOU, VAŘENÉ BRAMBORY, NAŤOVÁ CIBULKA |
HLAVNÍ JÍDLO A |
A: 3,10
PEČENÉ KUŘECÍ BBQ PALIČKY, SALÁT COLESLAW, GRANAILLE |
A: 7,9
PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, BRAMBOROVÁ KAŠE, LISTOVÝ SALÁTEK |
A: 4,7
PEČENÉ FILÉ Z MOŘSKÉ ŠTIKY NA KMÍNĚ, VAŘENÉ BRAMBORY, MÁSLO, CITRÓN, LISTOVÝ SALÁTEK |
A: 7,9
PEČENÉ VYKOSTĚNÉ KUŘECÍ STEHÝNKO V GYROS MARINÁDĚ, PEČENÉ BRAMBORY, HANÁCKÁ SALÁT |
A: 7,9
PEČENÉ VYKOSTĚNÉ KRŮTÍ STEHNO NA BYLINKÁCH, RÝŽE |
HLAVNÍ JÍDLO B |
A: 1,9
POMALU PEČENÁ HOVĚZÍ KLIŽKA NA HOUBÁCH, CELOZRNNÉ TĚSTOVINY |
A: 1,3,7
ALPSKÝ KYNUTÝ KNEDLÍK PLNĚNÝ POVIDLY, BOMBARDINO OMÁČKA, MÁK, CUKR |
A: 1,3,7,9
VEPŘOVÝ PIVNÍ GULÁŠ, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY, STROUHANÝ KŘEN, JARNÍ CIBULKA |
A: 1,3,9
MASOVÉ KULIČKY, RAJČATOVÁ OMÁČKA, TĚSTOVINY |
A: 1,3,7,9
VEPŘOVÉ VÝPEČKY, ŠPENÁT, BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY, KŘUUPAVÁ CIBULKA |
Minutka |
A: 7,9,12
ITALSKÉ KRÉMOVÉ HOUBOVÉ RISOTTO, RUKOLA, GRILOVANÉ PORTOBELLO, PARMEZÁN |
A: 9,10
GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA, PEČENÉ ZELENINOVÉ HRANOLKY, PEČENÉ BRAMBORY, PEPŘOVÁ OMÁČKA |
A: 1,3,7,10
SMAŽENÝ HERMELÍN, PEČENÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA, POLNÍČEK, PETRŽELKA |
A: 1,3,7,9,12
PAPPARDELLE VENDURE - ČERSTVÉ TĚSTOVINY, ZELENINOVÉ RAGÚ, TOMATOVÁ OMÁČKA, BAZALKA, BÍLÉ VÍNO, RUKOLA, PARMEZÁN |
A: 7,9,11
GRILOVANÁ KUŘECÍ PRSA, CIZRNOVÝ HUMMUS, RAJČATOVÝ SALÁTEK S BAZALKOU |
Wok/Pasta |
A: 1,4,6,14
KRŮTÍ WOK SE ZELENINOU, CHILLI OMÁČKA, ZÁZVOR, KORIANDR, JASMÍNOVÁ RÝŽE |
A: 1,4,5,6,14
KUŘECÍ KUNG PAO, JASMÍNOVÁ RÝŽE, ARAŠÍDY |
A: 1,4,6,14
UDON NUDLE, VEPŘOVÉ MASO, OMÁČKA, MUNGO KLÍČKY, KŘUPAVÁ CIBULKA, LIMETKA |
A: 1,6
RÝŽOVÉ NUDLE SE ZELENINOU, SMAŽENÉ TOFU, ZÁZVOR, KORIANDR, LIMETKA, JARNÍ CIBULKA |
A: 1,3,7,9,12
ČERSTVÉ LINGUINE, RAGÚ S BOLOGNESE, RUKOLA, PARMEZÁN |
Speciál |
A: 4,7
PEČENÝ FILET Z CANDÁTA, CELEROVÉ PYRÉ, POLOSUŠENÁ CHERRY RAJČÁTKA, HRÁŠKOVÉ LUSKY, CITRÓN, VÝHONKY, PANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ |
A: 1,3,7,9
GRATINOVANÉ ARTYČOKY PLNĚNÉ PARMSKOU ŠUNKOU, SMETANOU, ŽLOUTKY, ŠLEHANÝ SNÍH, PARMEZÁN, RUKOLOVÝ SALÁTEK S CHERRY RAJČATY, KRÉMOVÉ BALSAMICO, ROZPEČENÁ CIABATTA |
A: 7,9,12
HOVĚZÍ LÍČKA NA VÍNĚ, BRAMBOROVÉ PYRÉ, PEČENÁ KOŘENOVÁ ZELENINA, ŽAMPIONY, NAKLÁDANÉ CIBULKY, PETRŽELKA |
A: 3,9,10 / 1,3,7,9,10
ŠPANĚLSKÝ PTÁČEKS RÝŽÍ / HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM |
|
Pizza/Gyros |
A: 1,4,7
PIZZA SPECIÁL SALMONE - SMETANA, MOZZARELLA, LOSOS, UZENÝ LOSOS, BABY ŠPENÁT |
A: 1,7
PIZZA SALAMI - SUGO, MOZZARELLA, ITALSKÝ PIKANTNÍ SALÁM VENTRICINA |
A: 1,3,7
PIZZA FUNGI - SUGO, MOZZARELLA, HOUBOVÉ RAGÚ S ROZMARÝNEM, VEJCE |
||
Alergeny: 1 - lepek | 2 - korýši | 3- vejce | 4 - ryby | 5 - arašídy | 6 - sója | 7 - mléko | 8 - skořápkové plody | 9 - celer | 10 - hořčice | 11 - sezam | 12 - oxid siřičitý | 13 - vlčí bob | 14 - měkkýši
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke křížové kontaminaci alergenů, nebo jejich složek. Jedná se zejména o LEPEK, SKOŘÁPKOVÉ PLODY, CELER, SEZAM, HOŘČICE, MLÉKO, VEJCE.
Bližší informace Vám poskytne obsluha.
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke změně alergenů v den jejich vydávání.
Díky zpětné vazbě se posouváme kupředu. Dejte nám vědět jak Vám chutnalo a nebo co Vám vadilo.